Objednávání a odhlašování přes internet

Strávníci mají možnost si kromě objednávání v prostorách školní jídelny objednávat též na internetu. A to buď ve svém počítači nebo mobilu (www.strava.cz) nebo prostřednictvím komfortní Android aplikace pro chytré telefony (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stravacz.stravacz).

Zřízení přístupu

Napište na email jidelna@uskolskezahrady.cz požadavek a v co nejkratší době dostanete zpět na email přístupové údaje strávníka.

Objednávání stravy

Po přihlášení na záložce Objednávky můžete měnit oběd číslo 1 na oběd číslo 2 a naopak. V případě, že odškrtnete oba obědy a dáte Odeslat, oběd na ten den se odhlásí. Nezapomeňte! Po změnách v objednávkách musíte dát ODESLAT, jinak se vaše objednávka neuloží. Kontrolujte stav svého konta. Pokud vidíte Nedoplatek, klikněte na tlačítko Informace a zobrazí se Vám aktuální nedoplatek a také variabilní symbol. Částku pošlete na číslo účtu jídelny 100 993 468 / 0300

Odhlášení stravy

V případě, že odškrtnete oba obědy u konkrétního dne a dáte Odeslat, oběd na ten den se odhlásí. Nezapomeňte! Po změnách v objednávkách musíte dát ODESLAT, jinak se vaše objednávka neuloží.

Další možnosti

V liště můžete vidět další možnosti, jako jsou historie plateb, historie výdeje obědů (můžete kontrolovat, zda vaše dítě bylo na obědě) a další. Doporučujeme si projít také Nápovědu. V případě komplikací nám pište na jidelna@uskolskezahrady.cz

 

 

< Zpátky na stránku Školní jídelny